Met een tentje naar Texel

Vlak nadat ik gescheiden was van de vader van m’n kinderen, nam ik de kinderen mee naar Texel. Ik zag het helemaal zitten. Dit kan ik. Samen met de meisjes weg. Had zelf geen tent, dus de buuf bood heel lief aan om haar ruime 3-persoonstent te lenen. Eenmaal aangekomen in Den Burg, ging ik heel optimistisch aan de slag met het opzetten van de tent. Uiteraard alleen. Kids hadden het koud en zaten in de auto. Ik haalde de tent uit de zak. Had serieus nog nooit zo’n klein koepeltentje gezien. Daarnaast waren de weergoden ons niet gunstig gezind. Elke nacht moest ik er een paar keer uit om de haringen weer goed vast te zetten en zat ik ’s avonds van ellende met laptop op schoot in het wc-huisje. Meisjes sliepen en er was verder geen voortent om in te zitten.
#nooitmeermeteenkoepeltentjeoppad
#hebikweer

Grote teleurstelling bij het opzetten van deze luxe familietent

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *